Pages

Slider

Kirahvia ikenille

tiistai 15. toukokuuta 2012

Kuolaaminen alkoi joskus kaksikuisena eikä loppua näy. Ikenien hinkaaminen alkoi kuukausi sitten eikä loppua näy. Yhtään hammasta ei tietty näy missään.
Mun akuuttiapu kuolaan on harso, sillä kun lapsi kihnuttaa ikeniänsä, niin säästyy vaatteet kuivina. Wilsonille kelpais ihan mikä vaan, Hesari, sohva, matto, kaukosäätimet ja tietokoneen kulma, you name it.

Nyt olen iloinen, että en ole vielä kertaakaan näihin Wilsonin 5 kuukauteen jaksanut poistaa huonoja kuvia hyvien joukosta. Näin digikameroiden kaudella kuvien määrähän on aivan valtava. Mutta miksi poistaa kaikki, joissa lapsi ei poseeraa sievästi, nää "ilmeikkäämmät" on paljon hauskempia!

4 kommenttia

 1. Eka kuva on ihan paras! Voi ihan nähdä sen kutiamisen piinan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä tiettyä antaumusta on nähtävissä. :)

   Poista
 2. Näyttää niin tutulta nuo ilmeet! Meidän Siisselillä alkoi samalla lailla tuo kuolaaminen 2 kk iässä ja heti perään tuo jumalaton hankaaminen ... Vaatteet on ihan kuolassa sekä sillä että mulla, harsoja menee pari päivässä ihan vaan kuolaamiseen ja kaikki nallet ja puput on ihan imeskeltyjä jo nyt. Melkein toivois, että pari hammasta tupsahtais tullakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katon Wilsonin suuhun jonku kolme kertaa päivässä toiveikkaana josko jo hammas näkyis mut ei.

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements