Pages

Slider

Let it snow

torstai 29. marraskuuta 2012


Jos räntä ei varsinaisesti kuulu suosikkeihini niin eipä niin erityisesti lukeudu myöskään lumi. Paitsi että tekisi mieli kiljua riemusta kun maa on jo ihan valkoinen. Lisää, lisää!
Ensimmäistä kertaa moneen viikkoon kaamosmasennustunnelin päässä näkyy valonpilkahdus eikä sängystä nouseminen tuntunut ajanhukalta. Pikkasen jo ehti hirvittää kun vuoden pimeimpään kohtaan on vielä monta viikkoa. Älkääkä käsittäkö väärin, mieleni ei ole maassa, elämäni on iloa täynnä. Fyysinen jaksaminen on vain koetuksella pimeyden keskellä. Lämmöllä jo odotan jokavuotista kaamosunettomuutta, hehheh..Pakkastakin taitaa olla tai ainakin tuulee niin kovin, että voin vihdoin laittaa uuden talvitakin päälleni.
Toivottavasti lunta on huomenna jo niin paljon, että päästään pulkkamäkeen. Tarvitaan vain pulkka, onneksi Etola on muutaman sadan metrin päässä. Wilson saa vauvapulkan synttärilahjaksi ensi viikolla, kiskon sitä siinä sitten joka paikkaan.6 kommenttia

 1. Eräs toverini kertoi Facebookissa kirkasvalolampun merkittävästi auttaneen kaamosunettomuuteen ja muihin fyysisenä väsymyksenä tuntuviin oireisiin. Olisko sellaisesta apua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla. Töissä on tuollainen lamppu. Sen saa varmaan nostaa yhteistilojen lattialta omalle puoleksi tunniksi joka päivä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Äläpä muuta. Nyt harmittaa kun en eilen käynytkään hakemassa pulkkaa. Huomenna sille olis käyttöä. Tänään ei pääse myrskyn takia ulos.

   Poista
 3. Päivän lämpötila: +15 C. Ihan vaan tiedoks. Pitäkää lumenne :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta tulee nyt niin paljon, että jos en olisi kesälomalla joutuisin pitämään etäpäivän.

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements