Pages

Slider

Wilson 1 v.

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vuosi sitten aamulla klo 9.14 syntyi Wilson. Tänään se kävelee ja sanoo joitakin sanoja, osaa soittaa useita soittimia ja teeskennellä kakkahätää, jotta pääsisi pois ruokapöydästä.
Ollaan muisteltu pitkin päivää mitä tehtiin vuosi sitten. Aika vähäisiä oli ne tekemiset. Maattiin Naistenklinikalla ankeessa perhehuoneessa ja odotettiin seuraavaa ruoka-aikaa, tuskailtiin kun sillä ei ole langatonta nettiä. Yritettiin lähteä kotiin, ei päästetty. Ulkona riehui räntämyrsky. Wilsonin isä kävi illalla keikalla, sillä välin kävin lastaamassa tarjottimellisen iltapalaa. Lastasin sitä niin paljon, etten edes kehdannut pyytää apua sen kuljettamiseen huoneeseen vaan asettelin tarjottimen Wilsonin sängylle. Nyt vähän naurattaa, että edes otin koko Wilsonin mukaan, olisihan se vähintään lähtenyt karkuun jos olisi jäänyt yksin huoneeseen nukkumaan kolmeksi minuutiksi..
Tänään meillä oli bileet, puhallettiin ensimmäinen kakkukynttilä, avattiin paketteja. Valtavasti henoja lahjoja, kiitos kaikille niistä! Otin tosi paljon kuvia, mutten jaksa siirtää niitä koneelle, enkä tiedä enää mihin siivosin koneen pois tieltä. Kuvitelkaa siis tähän Wilson ja sen isä puhaltamassa kakkukynttilää.

6 kommenttia

 1. Maailman ihanin Wilson! <3 ja onnea!

  VastaaPoista
 2. Synnäreiden kanttiineissa on muuten yleensä isoimmat lihikset supertäytteillä. Isommat kuin rekkaparkissa. Enkä usko, että ne on tarkoitettu isille :). Onnea päivänsankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se typerä kanttiini ei jotenkin ollu viikonloppuna auki. Wilsonin isä kävi siellä kerran hakemassa mulle pullan. Se oli musta paras pulla ikinä ja Wilsonin isä huolestui, että mulla on mennyt sekä järki että makuaisti sillä todellisuudessa sen kuivempaa känttyä ei helpolla löydä. :)

   Poista
 3. Näillä kodikkailla synttäreillä tarjottiin ehdottomasti maailman ykkösparhaita muffinseja, nam.

  t. se vieras, joka pihisti pari taskuunsa...

  VastaaPoista
 4. Niitä on vielä pari jäljelläkin! :)

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements