Pages

Slider

Sisarusta pukkaa

tiistai 15. tammikuuta 2013

Sisarusta pukkaa, Wilsonille siis, kesäkuussa.
Toinen raskaus (tai no kolmas, mutta ekaa ei lasketa kun se kesti vain 10 vkoa) on jotenkin paljon kivempi kuin ensimmäinen. Ei sillä, että olisi oireiden puolesta helpompaa, eri raskaus eri ongelmat. Mutta muuten on mukavampaa, sitä kun ei ole niin täpinöissään koko ajan ja joka asiasta. Raskausviikoista ei hajuakaan, veikkaan 18+5 koska jossain vaiheessa viime viikkoa oli 18+2. :) Ei kiinnosta netistä ja neuvolan opuksista lukea sikiön kehitysvaiheita viikko viikolta, kyllä se siellä kasvaa. Ja potkii ihan perkuleesti. Voi niinku olla vaan.


5 kommenttia

 1. Hei, onnea kovasti! Mä jo mietinkin, että miten niin sut peloteltiin listerioosilla (luin lohiriisilaatikosta taas tänään, että sopiskohan se meille, no sopisi varmasti.)

  Ole ja nauti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa, kiitsa! Kohtahan se jo syntyy kun aika menee niin nopeesti.

   Poista
 2. Ihanaa! Lisää prinsessavauvoja! ONNEA!

  (Toki täytyy nyt sanoa, arvasin uutisen jo loppuvuoden hiljaiselosta ja siitä, ettei KUKAAN kieltäydy jouluna graavilohesta listerioosan takia paitsi raskaana oleva, mut en sit kehdannut lähteä utelemaan :))

  T: Meedio raskausviikoilla 41+3 (tää ei tuu ikinä musta ulos!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Hyvällä halulla vetelin ne lohet ennen kuin iski pelottelupartio. Ja jos ruoka loppuvuodesta ihan kivasti maistuikin niin en sitä todellakaan jaksanut tehdä.

   Poista
 3. Ihanaaaaaaa! Voi kun tulin iloiseksi tällaisesta uutisesta. Vaikka me ei nähdäkään enää ikinä ja uutisetkin lukee blogista, eikä kuule niitä edes enää juoruina. Mutta mahtavaa! Vauvat on ihania! :) Ja sinä myös, joten mä olen täällä iloinen teidän kaikkien puolesta. jee jee!

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements