Pages

Slider

2013

tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi on alkanut. En aio luvata mitään.
Mä en oikein ymmärrä mikä näissä vuosien vaihtumisissa on se juhlan aihe. Aina on tokkiinsakin kiva paukutella raketteja ja juoda kuohuvaa, mutta mitä ovat nämä uudet alut ja menneiden muistelot? Mun elämä jatkuu tänään varmaan ihan samanlaisena kuin eilen. En tunne sydänalassani kutkuttavaa uutuuden viehätystä taikka jännitystä tulevista suurista ja hienoista asioista mitä tämän vuosi mahdollisesti tuo tullessaan. Jokainen päivä voi olla hieno ja mahdollisuuksia täynnä, ei siihen vuoden vaihtumista tarvita.
En myöskään ymmärrä näitä, jotka päättävät vuoden alusta tehdä jonkun muutoksen elämässään kuten lopettavat tupakanpolton, alkavat laihduttaa, aloittavat uuden harrastuksen. Mikä ihme niissä kaikissa muissa 364:ssä päivässä on vikana muutoksen tekemiseen? Senkun päättää, että nyt teen näin ja tekee sitten kans.
Vuoden vaihtumisessa on myös yksi selkeän ikävä puoli, tästä alkaa vuoden kolme masentavinta kuukautta. Liina sen niin osuvasti pisti, ei ole mitään mitä odottaa, on kylmää ja kelmeää ja kevätkin tuntuu kaukaiselta kesästä nyt puhumattakaan. En nyt keksi mitä sitä esimerkiksi kesällä niin kovin odottaisi, ei ainakaan sitä vääjäämättä lähestyvää syksyä, mutta kesällä on huomattavasti helpompi nauttia hetkestä kuin helmikuussa. Eikös tulppaanit valtaa kaupat ensi viikolla, ehkä ne piristävät.
Nillinnillin.

Kuvan tyyppi onneksi piristää. Sille on ihan sama sataako vettä vai paistaako aurinko. Se on aina yhtä iloinen, takkutukkainen ja harvahampainen Wilson. <34 kommenttia

 1. Amen. Allekirjoitan kaiken.

  MUTTA! Hyvä kun muistutit tulppaaneista, olo keveni juuri hieman. Tuijottelen lasta ja kukkia kunnes ollaan pitkälti huhtikuussa.

  VastaaPoista
 2. Ostan tammikuusta alkaen todella paljon ja usein leikkokukkia. Mania loppuu toukokuussa ja sen jälkeen en niitä ostakaan ollenkaan ennen kuin koittaa taas tämä kuukausista pisimmän tuntuinen.
  Tammimasennusta ei yhtään helpota muuten toi vesisade..

  VastaaPoista
 3. Mulla on koko syksyn ajan ollut olo, että olisipa tämä vuosi jo ohi ja voisi aloittaa alusta. Viime vuoteen mahtui aivan liian monta muuttuvaa tekijää, valitettavasti vain pari oli positiivista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se näinkin välillä. Vaikka alusta voi aloittaa vaikka joka päivä ja välillä täytyykin.

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements