Pages

Slider

Masuasukki ja selkäpiitä karmivaa muuta kauhua

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Masu, salamatkustaja, masuasukki, rakkauspakkaus, tarrasukkia, vaavi, vauveli ja mitä näitä karmeuksia nyt on, välillä tuntuu, että loputtomasti. Kohta mie yrjöön!

Se on perkele sikiö ja se kasvaa kohdussa. No okei, voi sanoa vauva ja maha, mutta siinä menee raja. En käsitä miten joku pystyy lässyä yllä luetellulla tavalla, vihaan kaikkia ilmaisuja yhtä lailla. Että kutsuisin omaa mahaani masuksi? Ehkä se on ne raskauden pehmentämät aivot, mä olen onneksi sitten pysynyt skarppina.
Tänään saatoin töissä syyllistyä pieneen kivahdukseen, kun kolleega tervehti mua kutsumalla vauvamasuksi. Enkä siis vähiten masun takia, vaikka olis mulla nimikin.

Puistattaa.

Kuvan taulut eivät liity tapaukseen millään tavalla.


























P.S. Vauvat vauvat eivät syö tissiä vaan maitoa.

5 kommenttia

 1. Samaa mieltä! Miten voi olla, että kun vatsa kasvaa siitä tulee masu? Ymmärrän, että pieni porsas on possu, mutta tässähän mennään eri suuntaan. Pitäisihän sitten olla myös "kaljamasu". Ihan vaan tasa-arvon päivän kunniaksikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla me vastaan muu maailma tässä asiassa :)

   Poista
 2. Mitä helvettiä! Ymmärsinkö oikein vai kutsuuko joku tosiaan mahaansa tarrasukiksi?!Mä varmaan ymmärsin tosi väärin, niinhän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsit väärin, mutten mitenkään kauheasti, totuus on yhtä karmaiseva. :) Katsos sen sijaan, että sanottaisiin vaan lakonisesti, että toivottavasti kaikki menee hyvin kun joku kertoo odotuksestaa heti alkuraskaudesta, niin toivotetaankin tarrasukkia! Yääääääk.

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements