Pages

Slider

Parveke

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Parasta meidän kodissa on parveke. Meillä on sauna ja parveke, vähänkö luksusta. Ja me asutaan 50 metrin päässä uimarannasta, vähänkö mukavaa!
No se parveke. Se ei ole suuren suuri, mutta näin kesällä saadaan siitä yksi huone lisää, partsille on käynti keittiöstä.
Kuten jo kerrottu, parveketta on päästy todella hyödyntämään vasta tänä vuonna. Nostettiin partsille vanhan moduulisohvan divaaniosa ja hankittiin kukkia ja yrttejä. Tänään istutin viimeiset. Ruukuista löytyy basilikaa, oreganoa, salviaa, timjamia, sitruunamelissaa, minttua, lehtipersiljaa ja ruohosipulia. Parhautta on hakea tuoreet luomuyrtit suoraan omalta parvekkeelta.
Parhautta on myös löhötä parvekkeen sohvalla neulomassa, virkkaamassa tai lukemassa (ja punaviiniä juomassa).

Pöytä ja tuoli Ikeasta, matto Tiimarista, ruukut ja kasvit Plantagenista. Tyyny (Hemtex) kirppikseltä, maitotonkka perintöaarre, lipasto roskalavalta.4 kommenttia

 1. Onpa hieno! Meillä ei ole parvekkeella oikein mitään ja se on aika kurjan näköinen. Ei uskalleta laittaa sinne mitään, minkä avulla lapsi voisi kiivetä kaiteen yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ei meilläkään tuolla varmaan olis mitään ilman lasitusta. Pelkäisin, että kissat häipyy. Ja ensi kesänä tietty et Wilson.

   Poista
 2. Meilläkin on parveke,sauna ja uimaranta kadun toisella puolen ... parhautta ♥ On meillä tosin pihakin, jonne odottelen sitä vihervaja-kasvihuonettani niin että hulluksi meinaan tulla. Aion ommella kirjavasta raidallisesta kankaasta pienen aurinko katoksen sinne vihervajan patiolle ja siellä nautin iltaisin sihijuomaa ja ihmettelen ... itikoiden paljoutta luultavasti ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piha olis kyllä ihana, vois laittaa pienen kasvimaan tai just kasvihuoneen.

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements