Pages

Slider

Bussissa ei saa nauttia eväitä

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tapahtui eilen bussissa. Matkustajina pari mummoa, kolme lastillista vauvoja, joista kahdella äitien lisäksi vanhemmat sisarukset matkassa ja kolme nuorta, mutta jo menetettyä tapausta. Lastenvaunut tukkivat keskioven, menetetyt tapaukset valtaavat takapenkin ja ilmeistä päätellen kumpikin edellä mainuttu ryhmä ottaa mummoja päähän ja rankasti.
Bussi on hätäseen nytkähtänyt liikkeelle kun kuski jo karjuu kuuluttimeensa takapenkin menetetyille, että bussissa ei saa juoda. Ihmeen kuuliaisesti Karhu-tölkit katoavat näkyvistä. Ja kuskihan on oikeassa, bussissa ei saa syödä eikä juoda. Koska nousuhumalaisen muisti ja kärsivällisyys ovat lyhyitä, ilmestyvät oluset penkkien takaa uudestaan esiin heti ensimmäisen pysäkin jälkeen. Kuskilla menee hermo ja se pysäyttää bussin, räväyttää ovet auki ja alkaa karjuen ja voimasanoja säästämättä häätää menetettyjä bussista.
Mun olis tehnyt mieli sanoa kuskille, että suuta suppuun ja jalkaa kaasulle. Takapenkin menetetyistä ei nimittäin ollut minkään muunlaista haittaa kuin oluen siemiminen, olkoonkin sitten kielletty. Menetetyt kuitenkin poistuvat bussista vähin äänin. Kaksi muuta äitiä alkaa sepostaa isommille lapsilleen, kuinka hirvittävän huonosti nuo takapenkkiläiset käyttäytyivätkään, että kuski joutui heittämään ne ulos. Nytpä yksi mummoistakin äityy äänekästä kirosanaa viljellen ärhentelemään nykynuorison kamaluutta.
Kaikki on selkeesti yhdenmielisiä siitä, että takapenkillä on käyttäydyttä karmaisevalla tavalla. Paitsi minä. Miksi musta huonosti ovat käyttäytyneet kuski joka karjui ja kiroili agressiiviseen sävyyn ja mummo, joka myös äityi ärräpäitä viljelemään? (Voisin tähän lisätä, että lasten läsnäollessa, mutta se ei mielestäni ole oleellista. Eikä mua niin haittaa, vaikka Wilson muutamat vitut kuuliskin.)


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements