Pages

Slider

Chili

perjantai 10. elokuuta 2012

Sattui äsken ruokavirhe. Teen Wilsonille useimmiten mahdollisimman samaa sapusketta kuin meille aikuisillekin, Wilsonin annos vain otetaan sivuun ennen suolan lisäämistä. Muut mausteet toimii sillekin. Paitsi chiliä en ole ennen tätä päivää tarjonnut, laitoin kaikkeen chiliä enkä mihinkään suolaa. Hyvin uppos kaikille "väärillä" mausteillakin, voisi hyvinkin vähentää reilusti omaakin suolan käyttöä. Eikä se nyt niiin tulista ollut, vaikka suuhun jäikin miellyttävä jälkilämpö.

Alkuviikosta saimme lahjaksi kaksi chilipuskaa. Lajikkeet ovat Nepali Orange ja Bolivian Rainbow. En ymmärrä chileistä mitään. Paree syöksyä Googlen syövereihin. En edes tiedä onko ne monivuotisia vai otetaanko siemeniä talteen ensi kevättä varten? Mulla ei yleensä rehut pääse kupsahtaan edes vahingossa, mutta nyt on hirveät paineet. :)



Bolivian Rainbow (oikealla) on musta tosi kaunis, varsinkin nyt kun hedelmät eivät ole vielä kaikki kypsiä vaan niitä on kaikissa väreissä. Mun silmää miellyttää myös tuo betonipinta seinässä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements