Pages

Slider

Suuri talvivaatehuijaus

lauantai 11. elokuuta 2012

Miepä pakkasin Wilsonin kärryyn ja käärin itseni paksuun takkiin ja kaulahuiviin ja suuntasin kaupungille haistelemaan näitä talvi- ja välikausivaatetuulia. Sukkia en itselleni pukenut vaikka mieli teki kun lämpömittari näytti auringossa 15,1 astetta.
Keväällä oli joka putiikin myyjä sitä mieltä, että talvikamppeet pitää ostaa sitten heti elokuussa, kun muuten ne loppuvat. Kieltämättä tyhjältä näytti, missään ei oikein talvivaatteita ollut. Ja selvishän se, että ne eivät ole vielä edes tullet kauppoihin. Perkuleissön mä sanon. Kengissä sama tilanne. Olisin halunnut hyödyntää Stockmannin kanta-asiakasalennuksen kenkäostoksilla, mutta ei siellä mitään ollut. Ensi viikolla tulee. Ehkä. Suurta kusetusta siis.
Löydettyäni ihan omasta kaapista syksyyn sopivan takin, aloin elätellä varovaisia toiveita ruskeiden housujen löytymisestä. Voitte siis kuvitella riemuni kun Stockalla silmääni osui heti ruskea takki ja lähemmällä tarkastelulla takin sisältä paljastui housut samaan kohtuulliseen hintaan. Vedenpitävyyttä koskeviin tiedusteluihin vastattiin, että liimaukset eivät ole yhtä hyvät kuin sadevaatteissa, mutta yhtään ei ole palautettu, että olisi läpi kastunut. Jahaa. Myöhempi opiskelu paljastaa asun olevan tuulta ja vettä hylkivä. Eli ei siis vedenpitävä. Aivan sama, soma on.

Pistetään vielä menemään kiitokset Kampin Polarn O. Pyretin myyjälle. Sain todella ystävällisen ja asiallisen luennon syksy- ja talvipukeutumisesta ilman mitään tuputusta. Minähän en kertakaikkiaan harrasta mitään talviurheilua enkä liiemmin ulkoiluakaan. Seuraavaksi voinkin alkaa ahdistua omasta talvipukeutumisestani. Huoh.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements