Pages

Slider

Yksin kotona

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Aika luksusta, kokonainen päivä yksin kotona. Tein tietenkin kaikkea epäkiinnostavaa kuten siivosin koko kämpän. Kyllä se oli jo sen tarpeessakin, lapsiparka joutuu konttaamaan ties missä murusissa. Mut ei eipä konttaa enää kun pesinkin lattiat. Aamulla sen suusta löytyi joulukoriste, en käsitä.
Lounaaksi söin hillomunkkeja ja join tosi monta kuppia kahvia. Siivouksen lisäksi ehdin istua tietokoneen äärellä luvattoman kauan ja neuloa.
Nyt olen melkein yksin kotona kun Wilson nukkuu ja isänsä lähti Pitkä kuuma kesäklubille. Teetä ja neuloomus.

Ja arvatkaapa, kaivoin esiin sen rumaksi muistelemani ReimaTecin ja se ei ollutkaan ruma! Käyttämättömänä kirppikseltä 15 euroa, ei hullumpaa. Mutta ihan parhautta oli, että kaapista löytyi toinenkin ReimaTecin talvihaalari ja Polarn O. Pyretin välikausitakki. Olin saanut ne, joten nolokseni en muistanut niitä enää.
Tämä toinenkin haalari on ihan hyvässä kunnossa vielä ja takki kuin uusi. (Kiitos ihana Eppu!) Pitää vain hankkia takkiin sopivat henkselihousut. Suuntaan kirppikselle etsimään Rukkan sadeasua, eiköhän sellainenkin vielä löydy oikeassa koossa ennen kuin syysmyrskyt alkaa. Kengät ostankin nyt hyvillä mielin uudet kun säästin kaapin kätköissä vaikka kuinka paljon.
Eikä tässä vielä kaikki, keväällä neulomani villahaalari, johon en koskaan saanut aikaiseksi ommella nappeja, on ihan sopiva sekin! Hiha ehkä vähän lyhyt, mutta äkkiäkös siitä resorin purkaa ja neuloo uuden tilalle. Napitkin on valmiina tuossa pöydällä, olleet koko kesän, tuikkukuppiin huolella säilöttyinä.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements