Pages

Slider

4 kk

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Wilson täytti eilen neljä kuukautta. Viime viikolla se oppi kääntymään vatsalleen. Toistaiseksi käännös onnistuu vain vasemman kyljen kautta. Tarve päästä liikkeelle on kova eikä sinnikäs yritys ole ollut täysin tuloksetonta, välillä onnistuu jopa ryömiminen. Kohta se muuttaa pois kotoota.

Aiemmin mainitsemani Phister&Philinan potkari päätyi epäilyksistä huolimatta omaan käyttöön. Vaatteen malli on sopiva laihalle vauvalla ja vaikka se onkin vielä pikkaisen iso, pysyvät kädet ja jalat hihoissaan ja lahkeissaan. Meidän 68-senttisten vaatteiden varannot koostuvat lähinnä mekoista, joten jotain muutakin on kiva kaapissa olla.

Meillä meni koko viime viikko neljän seinän sisällä. Ei paljoa painanut takatalvet kuumeväristyksissä ja yskänkohtauksissa kärvistellessä. Wilsoniin räkätauti tarttui loppuviikosta ja sille kamalalle, mutta niin käytännölliselle Friidalle on ollut käyttöä. Kun lauantaina vihdoin ryömimme ulos lasaretistamme, menetti Wilson päiväunensa. Ei kai sitä millään malta nukkua kun maailma on sittenkin edelleen olemassa. Niin kauan kuin yöllä valvon vain minä en aio ottaa mitään stressiä vaikka vauvan yhteenlaskettu päiväuniaika ei vuorokaudessa juuri tuntia ylitäkään.


2 kommenttia

 1. Voi mikä suloinen pörriäinen! Kovin on samanikäinen kuin meidän pikku Siisseli ;o) Ja ihana tuo potkari, nuo on vaan niin söpöjä nuo P&P:n vermeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tänäänhän tuo pörriäinen jo ryömii! Apua kuinka nopeesti nää pienet oppii. Tekniikassa tosin on parantamisen varaa, mutta kyllä se siitä kun lihakset kehittyy.
   Ja tuttikin menee jo oikein päin suuhun ihan itse, mitä ei alkuviikosta vielä tapahtunut.

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements