Pages

Slider

Kirppisostokset

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Herttoniemen pihakirppiksellä oli ihanaa! Aurinko helli, törmäsin tuttuihin, ja mikä parasta, se oli just niinku kirppiksen pitääkin, eli ei ylihinnoiteltua roinaa, eikä (juuri lainkaan) ammattimyyjiä. Ihan mieletön tunnelma oli koko ihanassa kaupunginosassa. Mä olen käynyt siellä yläasteen ja lukio, joten alue on nostalgisesti lähellä sydäntä.
Mä repäisin 60 euron budjetilla. Ajattelin, että jos löydän jotain superihanaa tai vinyyliharvinaisuuksia, niin ei ole sit ainakaan pikkurahasta kiinni.

Näin mun kävi:

Vihreä kesätakki (H&M) 4 euroa. Kirkas vihreä väri ei kyl pääse ollenkaan oikeuksiinsa näissä kuvissa..


Ruskovillan silkkinen kypärämyssy 3 euroa.Bellinon pehmokirja 2 euroa. Wilson rakastaa kirjoja ja tällaisesta pehmoversiosta saa itse käännettyä "sivua" ja sitä on niin mukava lukemisen ohessa imeskellä. Vien mummilaan, en jaksa kuljettaa mukanani säkillistä leluja aina kun ovesta ulos astutaan.Ruskea froteemekko apilakuvionnilla 2 euroa.


Iso olkalaukku (H&M) 0,50 euroa. Edellisen omastajansa mielestä varmaankin pesussa kulahtanut, mun mielestä hienosti patinoitunut. :) Niinhän se menee, et toisen romu on toisen aarre.


Vaaleansininen polka dot -yökkäri 0,50 euroa. Ihanan pehmeäksi pesty.
Anorakki (Zara) 3,50 euroa.

1 kommentti

  1. Voi kun meilläkin olis tuollaisia tapahtumia :o/ Kivoja ostoksia!

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements