Pages

Slider

Herttoniemen pihakirppis

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tänään koko vanha Herttoniemi (vai Länsi-Herttoniemeksikö sitä nyt pitäis kutsua) muuttuu isoksi kirppikseksi. Tapahtuma alkaa kymmeneltä ja mikä parhautta, säätiedotus lupaa aurinkoa ja lämpöä. Minä reippailen sinne tästä rannan puolelta heti kun myynti alkaa, jospa tekis jotain hienoja löytöjä. Jos mitään ostettavaa ei löydy, niin ainakin hodarit syön pallossa 29 ja moikkaan sukulaisia pallurassa 35.


Kello on tätä kirjoittaessa kohta puoli kolme yöllä. Wilson söi yhdeltä ja siihen loppui mun unet. Pyörin sängyssä ja mietin laskuja. Mietin niitä niin hartaasti, että katsoin parhaaksi nousta ylös ja maksaa kaikki maksamattomat, ettei tarvitsisi enää miettiä. Laskut on maksettu eikä nukuta edelleenkään. 
Luin meilit ja havaitsin tehneeni taas hyvät kaupat Huuto.netissä. Latasin eilisen viimeiset kuvat koneelle. Ja nyt erittäin unisen näköinen vienosti kehräävä kissa sylissäni naputtelen postauksia. Wilson syö taas varmaankin noin puolentoista tunnin päästä ja kolme ja puolen tunnin päästä se jo herää. Ei haukotus mä sanon..
Jos uni ei ala kohta tulla, vetäydyn sohvalle villapeiton alle ja jatkan tätä:


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements