Pages

Slider

Leskenlehteä etsimässä

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Torstai taisi olla kevään lämpöisin päivä. Oli se ihana päivä ulkoilumielessä ja miksei noin muutenkin. Lähdin lykkimään Wilsonia pihalle suuntana kirpputori ja etsimessä leskenlehti. Yhtään leskenlehteä en nähnyt vaikka kuinka tähysin aurinkoisille pientareille Toimikoon korvikkeena tämä skilla, joka kasvoi villinä Linnanrakentajantien varressa.

Päivittäisten kävelyreissujen päätarkoitus on päikkärit. Wilsonia kiinnosti unet just tasan puoli tuntia paluumatkalla. Nelikuisen kärryissä on selkänoja jo pykälän verran kohollaan, ei se noissa vaunuissa muuten suostu olemaan.


Ihanaa kun kaiken harmaan keskeltä löytyy jo pientä vihreää ja koivut ovat ihan punaisia. Kuvassa on Tuorinniemen koirienuimaranta. Koivujen alta löytyy muutaman viikon päästä valkovuokkoja.


Mä tykkään tästä näkymästä Linnanrakentajantiellä ihan älyttömästi, tuosta kyltistä. Siinä on jotenkin sellaista ulkomaalaista fiilistä.


Nämä kaksi kuvaa esittävät Tuorinniemen uimarantaa. Kuvat on otettu tasan samasta paikasta ja tarkennuskohtakin on sama, polttoväli ekassa 50 ja tokassa 17.
Mä aion viettää tuolla rannalla niiiin paljon aikaa ensi kesänä!


                                                                                                                                                                          

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements