Pages

Slider

Urheilusattumuksia

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Mulla oli kaksikin postausaihetta, mutten muista niistä kumpaakaan. Sen sijaan muista, että unohdin viimeksi kirpparilla ostaa ne pari vanhaa mittanauhaa, joita en saanut edellisellä kerralla ostettua. Sit on sitä kiitollisuusosastoa kans.

Tuossa illemalla kärryytin Roihuvuoreen Zheng Sushi Bariin hakemaan illallista ja näin matkalla kaksi minua suuresti ilahduttavaa urheilutapahtumaa. Kummastakin tuli pieni kateus reippaudesta, sillä itse en sitten maailmanlopunflunssan ole päässyt juoksemaan:
Hiukan siinä Roihuvuoren kirjaston jälkeen ohitsemme mennä pinkoi rivakan oloinen lenkkeilijä, juoksuhousut, tekninen takki ja hienot uudennäköiset värikkäät tossut. Ihailin kepeää askelta ja hyvää jouksuasentoa, se meni niin lujaakin ja mietin, että koskakohan itse pääsen tuohon vauhtiin tai edes lähelle. Mut se tyyppi juoksi suoraan baariin! Kun me päästiin baarin kohdalle, niin siellä se jo isui terassilla tuoppi edessänsä.
Paluumatkalla näin perheen, jolta karkasi kanootti. Tai joku sellainen melontaväline. Joskus vahingonilo tosiaan on paras ilo. Ei se kanootti siinä kohtaa nyt kauas livu, kunhan kelluu. Eniten huvitti melojien reaktio, naisihmiset, kolme kappaletta, kannattelivat toista melontavehjettä hätääntyneinä ja huusivat kaikki Eeroa ja ilmeisesti tämä Eero käveli rannalla eksyneen oloisena edestakaisin. En kehdannut jäädä tuijottamaan miten episodi päättyi. Ei näkynyt edes yhtään sorsaa, joiden ruokkimista olisin voinut teeskennellä, joten oli pakko jatkaa matkaa.

Kiitollisuuspäiväkirja, tänään olen ollut kiitollinen ainakin seuraavista asioista:
  1. Zheng Sushi Bar. Ihanaa, että lähistöltä löytyy jotain niin hyvää, ilman kyseistä ravintolaa olisin ehkä tänäänkin syönyt pakastepitsaa.
  2. Linnut. Mä tykkään linnuista tosi paljon, kaikista linnuista. Tämä tuli mieleen kun näin kevään ekat hanhet. Hanhenpaska on toki ärsyttävää, mutta ei ne itse hanhet, ihanat pullukat! Mutta ilman lintuja kaupungissa kuuluisi vain liikenteen kumina ja humina, linnut saa huomion kiinnittymään muualle.
  3. Vuodenajat. Vaikka talvi ei ole erityisesti mun makuun, niin onhan se ihanaa seurata miten luonto muuttuu ja mukautuu eri vuodenaikoina.
  4. Wilsonin isä, meillä oli tosi mukava päivä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements