Pages

Slider

Vauvan torkkupeitto

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Sukuun on syntynyt aiemmin viikolla pieni tyttö, Wilsonin pikkuserkku. Neuloin uudelle ihmiselle puuvillaisen raidallisen torkkupeiton.
Etukäteen ei ollut tiedossa tuleeko tyttö vai poika, joten valitsin kummallekin sopiva sävyt, tavoittelin väreillä orvokkia ja lemmikkiä. Korkkaamattomat lankakerät ilmentävät tätä värimaailmaa mielestäni valmista tuotetta paremmin ja näin jälkikäteen valitsisin reunaan ehkä kuitenkin lilan tai jopa tummanvihreän.
Peitto on neulottu kuudesta erivärisestä kerästä Dropsin Paris-lankaa. Leveydessä 90 silmukkaa ja pituudessa niin paljon kuin lankoja riitti. Reunus virkattu kiinteillä.
2 kommenttia

 1. Ihana peitto. Mä olen tältä lastenvaateahdistukseltani nyt tutustunut myös uuteen ilmeisesti must-have -tuotteeseen eli peittoon/vilttiin, joka löytyy melekein jokaiselta lastenvaatemerkiltä helvetin kalliilla ... siis sellainen trikoopeitto. Ja kauhukseni tajusin ajattelevani, että kyllähän mekin ehkä sittenkin sellainen tarvitaan kesäksi talvisten fleecepeittojen tilalle ... siis lähinnä lattialla alustaksi :o/ Mutta nyt kun luin tän sun postauksen tuosta suloisesta peitosta, niin tajusin että tuollainen virkattuhan olisi vielä kivempi ja sitä olisi kiva tehdäkin ... lankakauppaan siis. Iso kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yksi trikoinen peitto, se on ihanan pehmoinen. Ja alustana maton päällä käytetään, mutta lapsen mielestä se toimis paremmin kuolarättinä..

   Suosittelen neulomaan tai virkkaamaan itse! Se on niin mukavaakin.

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements