Pages

Slider

Hoitolaukun jäljillä

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Viides flunssapäivä sujuu rattoisasti kyllästyneen Wilsonin ja maailmanlopun yskän kanssa. Aikani kuluksi olen opettanut Wilsonin pärisyttämään huulilla käskystä ja pyytämään syliin. Jälkimmäisestä en ole ihan varma tajuaako Wilson miksi se käsiään levittelee, mutta pärisyttäminen sujuu hienosti myös pyytämättä, pärrryytä-käskyllä se sylki vasta lentääkin. Seuraavaksi opetan sen iskemään silmää!

Koska ulos en pääse, on turvauduttava nettikauppohin. Hoitolaukkua etsiessä nääs. Oikeastaan mua närppii koko sana, hoitolaukku. En tarvitse hoitoalusia, pullonlämmittimiä enkä vaippapussukoita. Enkä varsinkaan veskaa, joka kirkuu kaikelle kansalle, että tässä nyt nuita kolmea edellä mainittua kuskaillaan. Laukun täytyy vain olla tarpeeksi iso, se pitää saada vaunujen aisaan roikkumaan siten, ettei se kolise mun polviin ja tarvittaessa napattua siitä olalle, joten leveä olkahihna on oltava.
Laukkuun täytyy mahtua kamera, lompakko, avaimet, huulirasva, nenäliinapaketti, käsityökassi, pari vaippaa, pari harsoa, kosteuspyyhepaketti ja Wilsonin vaihtovaatteet. Eli näiden neljän kassin sisällöt:Tällä hetkellä mä meen tuolla kuin mikäkin kassialma joka olalla joku pussukka heiluen. Yhtään kuvaa en ole ottanut vaikka kamera yleensä on mukanakin kun en jaksa kaivaa sitä vaunujen tavaratilasta.

Ainut mahdollisesti sopiva hinnan ja koon puolesta tähän mennessä on tämä, mutta olkahihna tässäkin on aika onneton. Ideoita?

3 kommenttia

 1. Mulla on vanha kunnon Marimekon Arkkitehti, yli 20 vuotta vanha, mustana. Ostin sen aikoinaan koululaukuksi, sitten siitä tuli hyvä käsimatkatavaralaukku matkustaessa, sitten hoitolaukku, sitten taas opiskelulaukku, käsimatkatavaralaukku ja nyt taas hoitolaukku. Se täyttää kaikki kriteerit; tarpeeksi iso (olematta matkalaukku), useita eri lokeroita eri tavaroille, hyvä ja leveä kantohihna, kestävä (todella) ja jopa ihan tyylikäskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkkitehti oliskin ihana, mutta just nyt vähän turhan hintava mulle. Ehkä teen retken tuohon läheiseen tehtaanmyymälään jos tekisinkin jonkun löydön. Arkkitehtia kehtais mieskin tarvittaessa kanniskella.

   Poista
  2. Tehtaanmyymälästä mäkin sen aikoinaan ostin :o)

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements